Bretagne har alltid varit känd för sina crêpes och vi är stolta över att erbjuda de autentiska bretonska vetemjölscrêpes. Dessa passar perfekt att ta med sig på gatan eller som dessert på restaurangen! Chokladsås, glasskulor, flambéer… fyll dem efter eget önskemål!
Tillverkade i Bretagne enligt mycket höga kvalitetsstandarder (över HACCP-normerna), säkerställer vi att kylkedjan för våra crêpes upprätthålls fram till era lager för att erbjuda bästa kvalitet under optimala livsmedelssäkerhetsförhållanden, allt med en pålitlig spårbarhetsprocess.
Redan tillagade, våra crêpes är lätta att värma upp frysta! Några sekunder i ugnen eller helt enkelt på crêpisen och du kan njuta av din lätta och mjuka crêpe i hela den bretonska traditionen!
ref:P14001
De stora sardiska ravioli är fyllda med ricotta (mjukt ost) och citron och förkroppsligar enkelheten och renheten i de medelhaviska smakerna, vilket erbjuder en fräsch och raffinerad kulinarisk upplevelse. Denna ravioli representerar en perfekt harmoni mellan sötman och den omslutande mjukheten hos ricottan och den citrusaktiga smaken av den vibrerande fräschören hos citronen, innesluten i en delikat pastadeg.
W: 320 - 330. Patentmjöl erhållet från utvalda italienska, europeiska och nordamerikanska vetesorter.
Lämpligt för att producera degar som kräver att de lamineras, viks och rullas. Idealiskt för att få lager, flakiga och voluminösa produkter. Rekommenderas för brioche och croissanter.